Betaling

Gedebjerg Design modtager betaling med Visa/Dankort, Visa, MasterCard, Visa Electron, Maestro samt MobilPay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i Danske kroner og incl. moms. Gedebjerg Design bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Gedebjerg Design leverer til døren eller nærmeste pakkeshop på alle hverdage, med forventet leveringstid på 3-4 hverdage fra bestilling. Forsendelsen sker med GLS og Interfjord og Danske Fragtmænd.

Reklamation

Hos Gedebjerg Design gør vi os umage for at sikre vores kunder den bedste service. Det gælder naturligvis også hvis et af vores produkter mod forventning går i stykker og der bliver behov for at reklamere.

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert brug af produktet. Gedebjerg Design vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang i Jylland, på Fyn og Sjælland.

Ved returnering rettes henvendelse til GedebjergDesign@gmail.com og reklamationer sendes til:

Gedebjerg Design
Landlystvænge 9
7700 Thisted

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Vedligeholdelse

Træ er et levende materiale, og det vil til stadighed arbejde, udvide og ændre sig som følge af årstidernes og omgivelsernes temperatursvingninger og ændringer i luftfugtighed. Det betyder at vores lameller kan blive ru eller let buede. Dette er på ingen måde en mangel ved produktet, men snarere en charme og et bevis for, at det er fremstillet af et levende materiale. Uanset træsorten anbefaler vi, at både behandlet og ubehandlet træ altid oliebehandles for at undgå udtørring af træet. Hvis træet udtørrer, kan det revne. Farveforskelle, vindrevner, stærke og svage åreringe i træet samt krumninger er et tegn på ægthed og betragtes ikke som fejl eller mangler.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, bedes du sende dine bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop eller via faktura. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. Mail på GedebjergDesign@gmail.com. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Varen skal ved returnering være i samme stand, som da du modtog den.