Luk Menu

HANDELSBETINGELSER

De følgende generelle vilkår og betingelser for salg vedrører salg af produkterne på hjemmesiden www.gedebjergdesign.dk.

Gedebjerg Design
Bjørnevej 8

DK - 7700 Thisted

CVR-nr. 38276646

Gedebjergdesign@gmail.com
+ 45 31 48 07 09

BETALING

Gedebjerg Design modtager betaling med Visa/Dankort, Visa, MasterCard, Visa Electron, Maestro samt MobilPay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Alle beløb er i Danske kroner og incl. 25% dansk moms.
GedebjergDesign bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

LEVERING

Vi behandler din ordre så hurtigt som muligt og leverer til nærmeste pakkeshop på alle hverdage, med forventet leveringstid på 3-4 hverdage fra bestilling. Forsendelsen sker med GLS og Interfjord.

REKLAMATIONER & KLAGER

Hos Gedebjerg Design gør vi os umage for at sikre vores kunder den bedste service. Det gælder naturligvis også hvis et af vores produkter mod forventning skulle være mangelfuld og der bliver behov for at reklamere.

Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Skulle du modtage en defekt vare, skal du øjeblikkeligt kontakte os på mail: gedebjergdesign@gmail.com med ordrenr. samt billeder af defekten.

Du har to års reklamationsret på defekte varer, og i sådanne tilfælde refunderes købsprisen og returomkostninger.

Bemærk: Slid, ælde samt hårdhændet eller forkert brug af dit produkt vil ikke blive betegnet som retmæssig grund til reklamation.

Ved returnering rettes henvendelse til GedebjergDesign@gmail.com og reklamationer sendes til:

Gedebjerg Design
Bjørnevej
7700 Thisted

Hovedparten af vores produkter er lavet af massivt Træ, som er et levende materiale, og det vil til stadighed arbejde, udvide og ændre sig som følge af årstidernes og omgivelsernes temperatursvingninger og ændringer i luftfugtighed. Det betyder at vores lameller kan blive ru eller let buede. Dette er på ingen måde en mangel ved produktet, men snarere en charme og et bevis for, at det er fremstillet af et levende materiale. Uanset træsorten anbefaler vi, at både behandlet og ubehandlet træ altid oliebehandles for at undgå udtørring af træet. Hvis træet udtørrer, kan det revne. Farveforskelle, vindrevner, stærke og svage åreringe i træet samt krumninger er et tegn på ægthed og betragtes ikke som fejl eller mangler.
Produkterne kan variere i tekstur, størrelse, form og farvenuance, på grund af materialernes natur. Dette anses ikke som grundlag for reklamation.

REFUSION

Hvis der er aftalt refusion, bedes du sende dine bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

RETURRET & REFUNDERING

Når du handler hos Gedebjerg Design.dk har du 30 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derefter returnere varen til os.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen via gedebjergdesign@gmail.com eller telefonisk på +45 31 48 07 09 og herefter returnere varerne senest 14 dage efter du har givet besked om returnering. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Bemærk:
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Dette sker, hvis varens værdi vurderes forringet fordi:
- du reelt har taget varen i brug
- den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
- du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

ANSVARSFRASKRIVELSE
Vi garanterer ikke, at alle viste varer på gedebjergdesign.dk er på lager, når du afgiver din ordre.

Vi garanterer heller ikke, at indholdet af siden til enhver tid er fri for unøjagtigheder eller typografiske fejl.
Vi garanterer heller ikke, at al information af siden er opdateret og korrekt.
Gedebjerg Design vil til enhver tid kunne Ændre indholdet af dette website.
Selvom vi tilstræber altid at vise korrekte tekster, billeder og priser på siden og i webshoppen, kan der forekomme fejl.

Farverne på siden vil variere i forhold til brugerens hardware og indstilllinger af disse - Vi garantere ikke en korrekt gengivelse af farver og nuancer.